Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید راشد جزایری روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: هنوز حدود ۳۰ درصد اصناف استان واکسن کرونا دریافت نکرده‌اند و توصیه می‌شود تا هر چه سریع‌تر نسبت به انجام این کار اقدام کنند چرا که بر اساس دستورالعمل ستاد ملی کرونا اصنافی که واکسینه نشده باشند از ارائه خدمت منع می‌شوند.

وی تصریح کرد: از همین رو اصناف استان موظفند تا کپی کارت دیجیتال واکسن را در محل کسب خود نصب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری همچنین از ممنوعیت ورود کارمندانی که هنوز اقدام به دریافت واکسن نکرده‌اند به محل کار خود خبر داد و گفت: تنها به کارمندانی اجازه ورود به محل کار خود داده می‌شود که دست‌کم یک دُز واکسن کرونا دریافت کرده باشند.

جزایری خاطر نشان کرد: افراد برای دریافت کارت دیجیتال واکسن خود می‌توانند به سامانه‌های salamat.gov.ir  و  vcrsalamat.gov.ir  مراجعه کنند.

وی افزود: تاکنون ۷۶ درصد جمعیت استان دُز نخست و ۴۹ درصد دُز دوم را دریافت کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تا دوم آبان ۸۲ هزار و ۳۸۷  بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است که از این تعداد یک هزار و ۶۴۳ نفر جان خود را از دست دادند.

برچسب‌ها ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری واکسن کرونا پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری واکسن کرونا ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری واکسن کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند

یادگار احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه سامانه یکتا سامانه جدیدی است که رسالت آن ساماندهی اصناف و مکاسب است، تاکید کرد: همه مکاسب و اصناف باید در سامانه یکتا ثبت نام و کد مرتبط با آن صنف و فعالیت اقتصادی را دریافت کنند.

وی با بیان اینکه به عبارت دیگر سامانه یکتا همان جواز کسب اما به صورت الکترونیکی است، افزود: کسانی که جواز کسب کاغذی دارند با مراجعه به این سامانه می‌بایست جواز الکترونیکی کار خود را نیز دریافت کنند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: ۲۵ اردیبهشت ماه آخرین مهلت استفاده از از درگاه ملی مجوزها موسوم به یکتا است و از اصناف می‌خواهیم که در این راستا اقدام کنند.

احمدی با بیان اینکه دریافت مجوزهای الکترونیکی کسب و کار چندان دشوار نیست، گفت: اطلاعات هویتی و برخی مجوزها در این سامانه قرار می‌گیرد تا افراد بتوانند جواز الکترونیکی دریافت نمایند.

وی افزود: در راستای اجرای اصل ۴۴ تمام مجوزهای کسب و کارها باید الکترونیکی شود و لذا همه اصناف باید به سایت «مجوز» مراجعه و شناسه یکتای خود را دریافت کنند و این کار حتی با تلفن همراه و در دست داشتن کارت ملی و سریال کارت ملی، امکان پذیر است.

رئیس سازمان صمت استان سمنان بیان کرد: تقویت هوشمندسازی خدمات دولت به اصناف یکی از مزیت‌ها و البته هدف گذاری‌های سامانه یکتا سامانه هوشمند سازی مجوزهای کسب و کار است.

کد خبر 6095457

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • «شناسه یکتا» در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • ارائه خدمت ۱۹۵ گروه جهادی در استان چهارمحال و بختیاری
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد