Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی، گفت: تاکنون بیش از ۶۰ درصد خبرنگاران و فعالان رسانه در مشهد به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

به گزارش قدس آنلاین، محمدجواد رنجبر در خصوص مواجهه اهالی رسانه به بیماری کرونا و میزان ابتلاء خبرنگاران به این بیماری، اظهار کرد: در طول ۱۸ ماه شیوع ویروس کرونا بیش از ۶۰ درصد خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و عکاسان خبری فعال در شهر مشهد مبتلا به بیماری کرونا شدند و برخی افراد نیز بیش از یک بار درگیر این ویروس شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد زیادی از ابتلا به بیماری در موج پنجم و همزمان با شیوع سویه دلتا این ویروس اتفاق افتاده است که تعدادی از بیماران در منزل و تعدادی دیگر در بیمارستان‌ها بستری و درمان شدند.

وی ادامه داد: به این ترتیب در پی ابتلاء تعدادی از فعالان رسانه، برخی از اعضاء خانواده آن‌ها نیز به بیماری کرونا مبتلا شده و برخی نیز فوت کردند. متأسفانه در روزهای گذشته محمد خوش‌نشین، عکاس و تصویربردار خبری مشهدی، نیز بر اثر ابتلا به ویروس کرونا فوت کرد.

 ۱۱۰۰ خبرنگار در مشهد واکسینه شدند

قائم‌ مقام خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهت حمایت خبرنگاران در مقابل کرونا،  بیان کرد: خانه مطبوعات خراسان رضوی، اولین خانه مطبوعات در میان استان‌های کشور بود که پس از شیوع ویروس کرونا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد دستورالعمل بهداشتی برگزاری نشست‌های خبری را تدوین کرد و این دستورالعمل از طریق استانداری خراسان رضوی به تمام دستگاه‌ها و ادارات ابلاغ شد.

رنجبر خاطرنشان کرد: در این مدت، توزیع اقلام بهداشتی توسط خانه مطبوعات و بسیج رسانه استان نیز انجام شده است و امیدواریم مرحله دیگر توزیع نیز آغاز شود. همچنین از ابتداء آغاز واکسیناسیون عمومی در کشور پیگیری واکسیناسیون خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و عکاسان خبری از طریق استاندار و رئیس دانشکده علوم پزشکی مشهد صورت می‌گرفت.  از این رو در ۹ مردادماه واکسیناسیون خبرنگاران آغاز شد که طی یک هفته بیش از ۱۱۰۰ نفر از طریق خانه مطبوعات و در دو مرکز بهداری صداوسیما و درمانگاه هلال‌احمر معرفی شده و دوز اول واکسن را دریافت کردند.

رسانه‌ها شرایط دورکاری خبرنگاران را فراهم کنند

وی افزود: روز خبرنگار سال گذشته و امسال نیز به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا و حفظ جان و سلامتی اهالی رسانه، مراسم روز خبرنگار برگزار نشد و با تهیه و تنظیم بیانیه‌های جداگانه‌ای از سوی هیأت مدیره خانه مطبوعات و بسیج رسانه استان ارسال آن به رسانه‌های مختلف ضمن تبریک این روز از اهالی رسانه به سبب به وجود نیامدن شرایط مناسب برای حضور و تقدیر از آن‌ها عذرخواهی شد. همچنین از دستگاه‌های اجرایی نیز درخواست شد تا در تحریریه خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها، حضور پیدا نکنند.

عضو هیأت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی تصریح کرد: به این ترتیب از مدیران رسانه‌ها درخواست می‌کنیم که تا حد امکان شرایطی را فراهم سازند تا خبرنگاران بتوانند به صورت دورکاری فعالیت داشته باشند تا از این طریق تا حدی شیوع ویروس کرونا کنترل شود.

اعضاء خانه مطبوعات که واکسن دریافت نکرده‌اند برای دریافت واکسن ثبت نام کنند

رنجبر عنوان کرد: با توجه به اینکه اعضاء خانه مطبوعات در سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت ثبت شده‌اند، از این رو افرادی که عضو خانه مطبوعات هستند و به دلایل مختلف موفق به دریافت دوز اول واکسن کرونا نشدند می‌توانند در صورت بهبودی و فراهم شدن شرایط، وارد سامانه شوند و با وارد کردن کد ملی و انتخاب مرکز واکسیناسیون، واکسن دریافت کنند. امیدواریم سایر خبرنگارانی که عضو خانه مطبوعات نبوده و دوز اول واکسن را دریافت نکرده‌اند نیز در آینده‌ای نزدیک که تعداد قابل توجهی از آن‌ها که آماده دریافت واکسن بودند، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، واکسینه شوند.

خبرنگاران برای دریافت کارت همیار سلامت اقدام کنند

قائم‌مقام خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی خاطرنشان کرد: کارت همیار سلامت نیز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، نظام پزشکی مشهد و خانه مطبوعات رونمایی شده است. این کارت همیار سلامت به تمام خبرنگاران مشهدی تعلق می‌گیرد. بنابراین افراد با همراه داشتن این کارت در کلیه مراکز علوم پزشکی مشهد خدمات رایگان دریافت خواهند کرد.  به علاوه دارندگان این کارت‌ می‌توانند در ۵۰ کلینیک و مطب پزشکان خصوصی نیز با تخفیف و یا بدون نوبت پذیرش شوند. در حال حاضر بیش از ۵۰ نفر از خبرنگاران ثبت‌نام کرده و مدارک خود را ارسال کرده‌اند که به تبع کارت همیار سلامت نیز برای آن‌ها صادر شده است و این روند برای تمام خبرنگاران -شامل اعضای خانه مطبوعات و کسانی که عضو خانه مطبوعات نیستند- ادامه پیدا خواهد کرد و لذا خبرنگاران می‌توانند این کارت را دریافت کرده و از خدمات استفاده کنند.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی شیوع ویروس کرونا خانه مطبوعات پزشکی مشهد علوم پزشکی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۱۲۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • وجود ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در ایران / آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران